Ethereum Classic, VeChain, Bitcoin Prijsanalyse: 01 augustus

Na maanden van bezorgdheid lijkt de crypto-markt eindelijk te gaan vliegen nadat Bitcoin de afgelopen week een enorme vlucht heeft genomen, een golf die door de meeste altcoins van de markt werd gerepliceerd. Dankzij ’s werelds grootste cryptocurrency correlation stats profiteerde de rest van de markt van de winst. Echter, niet alle altcoins deelden in deze vreugde, omdat sommige zoals VeChain aanzienlijke correcties op de grafieken bleven noteren.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, geprijsd op 11.402 dollar op het moment van schrijven, had een marktdominantie van 62%, waarbij dit laatste cijfer de afgelopen week een kleine piek noteerde nadat de metriek onder de 60% dreigde te zakken. De omvang van de waardering van Bitcoin was duidelijk te zien bij het observeren van de grafieken, waarbij BTC in een week tijd met bijna 20% was gestegen. In feite handelde Bitcoin op het moment van de pers op het hoogste prijsniveau in bijna een jaar.

De stijging in kwestie kwam op een goed moment voor ’s werelds grootste cryptocentrische valuta, want in de weken daarvoor dreigde BTC te stagneren op de grafieken met zijn lage volatiliteit en zijdelingse beweging.

Terwijl de stippellijnen van de Parabolische SAR ruim onder de prijskaartjes en de impliciete bullishness werden geplaatst, lag de MACD-lijn ruim boven de Signaallijn van de grafieken na een bullish crossover.

De netwerkgegevens leken de golf van Bitcoin te ondersteunen, met de 1-jarige HODL-golf van de cryptocrisis die net een dag geleden zijn hoogtepunt bereikte.

Ethereum Classic [ETC]

Ethereum Classic, de populaire vork van ’s werelds grootste altcoin, repliceerde de recente bewegingen van de moedermunt. Terwijl ETH de afgelopen week ongeziene niveaus raakte sinds juli 2019, steeg ETC ook, helaas niet zo sterk. In de perstijd, werd ETC geprijst bij $7.61, hebben geapprecieerd door bijna 15% op de grafieken.

Er moet echter worden opgemerkt dat Immediate Edge, ondanks de recente aanwinsten, op zijn prijsniveau van mei 2020 handelde.

De mond van de Bollinger Bands werd breder op het moment van schrijven, wat impliceert dat de prijsvolatiliteit op korte termijn zou stijgen. In wat verder bewijs was van de groei in de ETC-markt, steeg de Relative Strength Index naar de overboughtzone op de grafieken.

Ethereum Classic is niet erg actief geweest op het gebied van ontwikkeling. Het was echter enkele weken geleden in het nieuws nadat OpenEthereum had gestemd om haar Ethereum Classic-klassieker niet langer te steunen om zich op andere projecten te richten.

VeChain [VET]

VeChain, gerangschikt 20e op de grafieken van CoinMarketCap, was een van de cryptocurrencies die begin juli de altseason charge leidde, met VET schommelend door sprongen en grenzen voor meer dan een week of zo. Sindsdien is VeChain er echter niet in geslaagd om zijn bullish bewegingen te repliceren, met een correctiegolf die over de VeChain markt veegt.

In feite heeft zelfs de stijging van Bitcoin en de consolidatie van de grotere crypto-markt het fortuin van het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding weinig verbeterd, omdat de cryptocurrency op het moment van schrijven met meer dan 14,5% daalde in een week.

Terwijl de Awesome Oscillator een dalend marktmomentum in beeld bracht, werd de Chaikin Money Flow op de grafieken gezien, een teken van versterking van de uitstroom van kapitaal.