Institusjoner er bullish på Bitcoin, men er detaljhandel?

Cointelegraph Consulting: Institusjoner er bullish på Bitcoin, men er detaljhandel?

Diagrammer og data fra de siste to ukene viser at detaljhandlere har snudd bearish og BTC-kjøpet har stoppet.

De siste funnene fra Santiment, publisert i Cointelegraph Consultings nyhetsbrev hver uke, indikerer at den samlede saldoen av lommebøker som inneholder små mengder Bitcoin (BTC) fortsetter å synke. Dette viser en nedadgående trend i detaljhandlerne, som står i skarp Bitcoin Code kontrast til de store eiernes aggressive akkumuleringsstrategier.

Sosiale medier beregninger forsterker det som blir sett på kjeden. Gjennomsnittsstemningen mot Bitcoin har gått stadig ned de siste to ukene, og peker på økende mengde av tretthet når det gjelder toppmyntens potensial på kort sikt.

Tjenestevilkår og personvernregler

Et annet synkende tall har vært handelsvolumet. Siden toppen på 60 milliarder dollar i november har Bitcoin-handelsvolumet vært synkende og nådd bare 29 milliarder dollar 9. desember. Med en nedgang i sentiment, detaljhandelinteresse og handelsvolum er mange skeptiske til at den nye heltiden kan brytes gjennom.

Det er imidlertid verdt å nevne at bearish følelser og lavere interesse for kjøp er kjøpesignaler for de som leter etter bevis for vekst. Begge Bitcoins største utbruddene i år, i juli og oktober, stammer fra et overveiende baisse sinn.

Les hele nyhetsbrevet for flere nyheter og signaler, komplett med detaljerte diagrammer og bilder.

Cointelegraph’s Market Insights Newsletter deler vår kunnskap om det grunnleggende som beveger markedet for digitale eiendeler. Med markedsinformasjon fra en av bransjens ledende analyseleverandører, Santiment, dykker nyhetsbrevet inn i de nyeste dataene om sosiale medier, beregninger og derivater i kjeden.

Vi gjennomgår også bransjens viktigste nyheter, inkludert fusjoner og oppkjøp, endringer i reguleringslandskapet og integrering av blockchain. Registrer deg nå for å bli den første til å motta denne innsikten. Alle tidligere utgaver av Market Insights er også tilgjengelig på Cointelegraph.com.