Kun osakemarkkinat loppuu höyrystä, onko Bitcoinilla riski nähdä merkittävämpi negatiivinen asia?

Kukaan ei halua ajatella, että Bitcoin ja salausmarkkinat liittyvät maailmanlaajuisiin osakemarkkinoihin, mutta todellisuus näyttää olevan erilainen. Kun pandemia oli täydessä voimassa maaliskuun ympäristössä, koko maailmanlaajuinen osakemarkkina romahti ja Bitcoin ei ollut erilainen. Korrelaatio maailman osakemarkkinoiden ja Bitcoin Trader oli ilmeinen.

Sittemmin asiat ovat jäähtyneet merkittävästi ja korrelaatio oli hiukan totteleva

Bitcoin onnistui parantamaan kokonaan ja osti jopa 10 000 dollaria taas S&P 500: n estäessä. Valitettavasti nyt, kun uudet pelot toisen aallon pandemiasta ovat lisääntymässä, Bitcoin-korrelaatio osakemarkkinoihin on palaamassa.

Pelkästään viime viikolla Bitcoin on käytännössä jäljitellyt S&P 500: n toimintaa jonkin verran viiveellä. 15. kesäkuuta tapahtui merkittävä palautuminen, koska keskuspankki keksi lisää kannustimia talouden avuksi. Fed ostavat yksittäisten yrityslainojen pitäisi oikeastaan vaikuta Bitcoin ollenkaan, itse asiassa, COVID-19 tai mikä tahansa kriisi itse asiassa ei pitäisi olla mitään tekemistä cryptocurrencies.

On vaikea ehdottaa Bitcoinia turvapaikkaksi, kun sen hinta putoaa 50% 24 tunnissa. On totta, että se toipui, mutta entä jos tarvitset arkistojasi lyhyellä aikavälillä?

Aikooko muut markkinat vaikuttaa Bitcoiniin?

Bitcoinista oli tarkoitus tulla maailmanlaajuinen valuutta, mutta volatiliteetin ja alhaisen likviditeetin vuoksi tämä tehtävä on lähes mahdoton. Ei ole yllättävää, että Bitcoin korreloi osake- ja muiden markkinoiden kanssa. Monet sijoittajat pitävät Bitcoinia lyhyellä aikavälillä nopean voiton saamiseksi, monet käyttävät sitä spekulatiivisena omaisuuseränä, ja kun globaalissa taloudellisessa epävarmuudessa on ihmisiä, ihmiset haluavat rahansiirron mahdollisimman nopeasti.

Lyhytaikaisia ​​räjähtäviä liikkeitä jatketaan, kunnes markkinoiden päättäjät johtavat Bitcoinia ja joilla on paljon enemmän likviditeettiä. Ovatko perusmittarit upeita Bitcoinille tällä hetkellä? Kyllä, mutta se ei estä yhtä valaita polttamasta Bitcoinejaan ja kaatumasta koko markkinoita. Forex-markkinoilla on noin 5,1 biljoonaa dollaria volyymiä päivässä, mikä on valtava määrä verrattuna 70 miljardiin dollariin päivässä koko salausmarkkinoilla.